Четвер, 19 Вересня, 2024
ДодомуНовиниКорпоративна англійська: чому роботодавець отримує вигоду, платячи за навчання співробітників

Корпоративна англійська: чому роботодавець отримує вигоду, платячи за навчання співробітників

Ведення сучасного бізнесу неможливе без англійської, яка потрібна всім, від топ-менеджерів, до інженерів та інших співробітників, які повинні вміти швидко розбиратися з документацією, спілкуватися з колегами з інших країн на профільних форумах та у соціальних мережах. Сучасна корпоративна англійська в Englishdom є найважливішим інструментом у розвитку будь-якої компанії.

Ключові властивості

Кожен керівник, розуміючи, наскільки важливою є англійська для персоналу компанії, стає перед вибором, відправляти співробітників на курси, або ж запросити викладача в офіс для організації колективних навчань. Незважаючи на те, що другий варіант займає робочий час і на перший погляд, знижує продуктивність роботи, він значно кращий, з наступних причин:

  • навчання ведеться з урахуванням діяльності конкретного підприємства та її особливостей, що дозволяє досконало вивчити предметну галузь, терміни та численні нюанси, що використовуються, чи то IT, інжиніринг, торговий бізнес, юриспруденції тощо;
  • спільні курси роблять колектив більш згуртованим;
  • викладач працює не тільки з групою, але й персонально з кожним слухачем курсів, періодично проводячи тестування та швидко виправляючи втрачені моменти;
  • сумарна вартість корпоративної англійської буде нижчою, ніж оплата окремих сторонніх курсів для кожного із співробітників.

Зазвичай поводиться ознайомчий відкритий урок, на якому керівники та співробітники можуть переконатися в тому, наскільки ефективними є курси та зручні заняття в офісі. Перші практичні результати від занять будуть помітні приблизно через місяць, а через півроку у співробітників значно покращаться письмовий та розмовні навички, а також словниковий запас, включаючи професійні терміни.

Де замовляти

Оформляти заявку на курси корпоративної англійської мови слід у профільних компаніях, які спеціалізуються на таких заняттях і можуть запропонувати найбільш якісні послуги за доступною вартістю. Тут працює великий колектив викладачів, які, окрім досконалого знання англійської мови, мають другу профільну освіту та практичний досвід з потрібної спеціальності. Для замовника складається індивідуальний план корпоративних занять з англійської, вибирається зручний час та уточнюються всі деталі, після чого оформляється офіційний договір. Всі попередні консультації можна отримати безкоштовно, написавши через форму зворотнього зв’язку на сайті englishdom.com.

МАТЕРІАЛИ У ТЕМУ

ПОПУЛЯРНЕ