Четвер, 11 Квітня, 2024
Велта - впевненість у Вашому майбутньому!
ДодомуНовиниЯк правильно вибрати дитячу піжаму з трикотажу?

Як правильно вибрати дитячу піжаму з трикотажу?

Щоб забезпечити карапузу солодкий та здоровий сон, важливо придбати зручні дитячі піжами з трикотажу. Такі, в яких ваше чадо зможе повністю розслабитися та налаштуватися на відпочинок.

Читайте у нашій статті, як вибрати такий предмет гардеробу та які виробники випускають якісні дитячі піжами.

Як правильно вибрати дитячу піжаму з трикотажу

Як правильно вибрати дитячу піжаму для дівчинки?

Перш ніж говорити про те, як вибрати піжаму для дівчинки, звертаємо вашу увагу на те, яким взагалі має бути цей незамінний предмет гардеробу.

  • Фасон

В ідеалі, одяг має бути вільним. Облягаючі вироби можуть сковувати рухи вашої крихітки й не давати їй повноцінно розслабитися.

  • Матеріал

У пріоритеті – натуральні тканини. Обновки із синтетики можуть викликати алергію або свербіння. А ще вони не дихають так, як це робить той самий трикотаж.

  • Якість тканини

Добре пошитий виріб не буде деформуватися, розтягуватися і линяти після першого прання.

  • Сезон

Вашому малюкові потрібно як мінімум 2 дитячі піжами: одна знадобиться у теплу пору року, а інша зігріє у зимові морози. У першому випадку придивіться до маєчок і шортів, пошитих з бавовни; а в другому — до кофтинок і штанів з байки.

  • Декор

Декор та одяг для відпочинку практично несумісні. Чим менше на речах буде ґудзиків, рюшів, аплікацій та інших «прикрас», тим зручніше буде вашій дитині.

  • Шви та гумки

Шви не повинні бути занадто грубими, інакше вони можуть травмувати чутливу шкіру вашого карапуза. Для маленьких дітей виробники випускають обновки зі швами назовні. Що стосується гумок, то вони не повинні бути надто тугими.

  • Вік

Ті діти, які ще сплять у підгузку, почуватимуться комфортно у комбінезончику або спеціальному спальному мішку. Для старших малюків підійдуть варіанти з кофти/футболки та шорт/штанців.

А тепер зосередимося на тому, якою має бути піжама для дівчинки:

  • Крій спланований дизайнерами відповідно до сучасних гігієнічних вимог, забезпечуючи максимальний комфорт за будь-яких умов.
  • Піжами для дівчаток відрізняються винятковою красою кольорів. Рекомендуємо звернути увагу на моделі синього, блакитного, ніжно-рожевого, пастельно-салатового, сірого, рожевого, червоного та жовтого відтінків. Ці кольори та їх поєднання будуть у тренді цього року!
  • Оскільки ці вироби не варто прикрашати стразами, бантами та іншим декором, зверніть увагу на речі, із зображенням улюблених мультяшних персонажів: Міккі та Мінні Мауса, ведмедика Тедді, а також до обновок із сердечками, квіточками, лисичками та іншими кумедними малюнками.

Ми впевнені: зображення улюбленої іграшки або персонажа з мультика подарують дитині максимум задоволення від улюбленої речі.

Як правильно вибрати дитячу піжаму для хлопчика?

Якщо у вас підростає маленький джентльмен, то матусі треба знати, на що варто звернути увагу при виборі піжами для хлопчика.

В цілому, ви можете цілком орієнтуватися на те, що ми рекомендували вам вище. Проте є певні особливості, характерні для виробу такого одягу:

Піжами для хлопчиків відрізняються від аналогічних виробів для дівчаток:

  • Кольором

Рекомендуємо звернути увагу на речі сірого, блакитного, темно-синього та помаранчевого кольорів.

  • Принтом

Зараз у тренді вироби, прикрашені зображенням ведмедиків, кока-коли, машинок, ракети, динозавриків, пінгвінів та за написами типу «I Love Daddy And Mommy»

  • Кроєм

Він має відповідати анатомічним особливостям та забезпечувати точну, зручну посадку штанів.

А тепер про те, де ви можете придбати ці предмети дитячого гардеробу.

Серед усіх виробників трикотажних піжам ми рекомендуємо звернути увагу на DemiBaby. Ця компанія вже понад 15 років відшиває якісні речі для новонароджених та старших діток.

  • Для пошиття використовується якісний комсомольський трикотаж — гіпоалергенний матеріал. Одягаючи малечу у вироби з цієї тканини, ви можете не турбуватися про те, що вона страждатиме від почервоніння, сверблячки, роздратування або алергії.
  • Матеріал підтримує правильний теплообмін, добре вбирає вологу та пропускає повітря.
  • Всі моделі пошиті з урахуванням особливостей анатомії дівчаток та хлопчиків, тому ви легко зможете підібрати зручний фасон.
  • Акуратні шви та гумки не турбуватимуть дитину під час відпочинку.
  • Якість тканини говорить сама за себе: продукція ТМ Демі не деформується, не розтягується та спокійно витримує численні прання.
  • В наявності є моделі на будь-який сезон. Великий вибір практичних та стильних речей дозволить кожному покупцеві знайти саме ту річ, яка стане улюбленою піжамкою вашого карапуза.
  • Ще один важливий момент — це вартість. DemiBaby.com.ua — це український виробник, тому продукція бренду порадує вас не лише своєю якістю, а й доступною ціною. А ще компанія пропонує вигідні умови для покупки своєї продукції: всі дитячі піжами можна придбати оптом, а при замовленні на суму понад 600 грн. покупець отримує безкоштовну доставку.
МАТЕРІАЛИ У ТЕМУ

ПОПУЛЯРНЕ