П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Велта - впевненість у Вашому майбутньому!
ДодомуНовини«Книга Ра» – на пошуки пригод до Єгипту разом з Індіаною Джонсом

«Книга Ра» – на пошуки пригод до Єгипту разом з Індіаною Джонсом

Мрієте відвідати чарівний і таємничий Єгипет? Тоді вам потрібно познайомитись з Книгою Ра, яка відкриє для вас такий далекий, неймовірно яскравий і самобутній світ фараонів. Але для цього не обов’язково вирушати в далеку країну на пошуки стародавнього фоліанта. Можна просто пограти в ігрові автомати Книжки, які подарують вам велику кількість незабутніх пригод і значано перевершують звичайні ігрові автомати 777. Хто знає, можливо ви виграєте гроші, яких вистачить на путівку в долину Пірамід.

Гральні автомати Книжки: що чекає на вас

На слоті досконало промальовані зображення-символи стародавнього Єгипту. Вони настільки реалістичні, що гравець може відчути навіть погоду над руїнами древнього міста. На вашому шляху вам зустрінеться жук-скарабей, який приносить удачу, і навіть мумія Тутанхамона, єдине бальзамоване тіло фараона, яке збереглося до наших часів. Також автомати Книжки запропонують вам картинку з шукачем скарбів, який береться за розгадку таємниці Книги Ра.

Які ігрові елементи присутні в цьому автоматі

Перегортав сторінки загадкової книги бога сонця Ра, ви будете:

  • крутити 5 барабанів;

  • робити ставки на 9 можливих ліній;

  • отримувати виграш при появі 3-х і більше однакових зображень по горизонталі.

Гравцеві потрібно зробити ставки на обрані лінії. Їх сума варіюється в діапазоні від 10 до 100 кредитів і залежить тільки від ваших побажань і можливостей! Чим більша сума ставок, тим більшим буде призовий спин. Щоб ознайомитися з правилами гри, натисніть кнопку «INFO».

Цікавим є той факт, що «Книга Ра» – це популярний гамінатор, який входить в топ-5 онлайн-ігор по всьому світу.

Варіанти виграшу

Якщо вам пощастить,
гральні автомати Книжки бесплатно порадують вас великим виграшем.

Можливі комбінації:

  • якщо на одній лінії з’являється зображення кількох саркофагів, ваша ставка збільшиться в 2000 разів;

  • при появі 2-х і більше зображень археологів на активній ігровій лінії в залежності від інших символів ви отримаєте від 10 до 5000 ставок;

  • випадання 3-х і більше скатерів гри – книги Ра навіть за межами вашої лінії принесе вам чималий виграш (він додається до основного);

  • виграшною вважається комбінація на ключовій лінії, якщо з’являються однакові символи зліва-направо, починаючи від барабану №1.

Оплачуватися буде найбільша кількість однакових символів на лінії. Слід зауважити, що Книга Ра вважається «диким» символом, тобто може замінити будь-який інший знак. Її 3-х-разова поява на ігровому полі забезпечить вам безкоштовний запуск барабанів.

Ризик-гра

Коли вам вдасться здобути виграшну комбінацію, можна буде скористатися можливістю додатково збільшити ваш виграш. Для цього знадобиться вгадати колір масті однієї карти. Якщо вдача буде на вашому боці, то ви зможете подвоїти ваш спин, при чому можна буде скористатися ще однією грою. Спіткає невдача, – тоді ваш виграш буде нульовим.

Гральні автомати Книжки безплатно забезпечують можливість протестувати гру. Насолоджуйтесь неперевершеною графікою, приємним музичним супроводом та додатковими бонусними іграми, – що ще потрібно для збагачення і куражу від цікавої гри.
 
 Тайтл: Відчуйте таємницю бога сонця Ра, граючи в ігрові автомати Книжки
Дескрипшн: В онлайн-казино є чудова нагода виграти гроші і відчути максимум задоволення від захопливої пригоди. Гральні автомати Книжки безплатно занурять вас у світ стародавнього Єгипту

МАТЕРІАЛИ У ТЕМУ

ПОПУЛЯРНЕ