П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Велта - впевненість у Вашому майбутньому!
ДодомуНовиниЧотирикімнатні квартири в ЖК SAN FRANCISCO для цінителів комфорту та стилю

Чотирикімнатні квартири в ЖК SAN FRANCISCO для цінителів комфорту та стилю

Чотирикімнатна квартира в ЖК SAN FRANCISCO Creative House — надійна інвестиція в майбутнє вашої сім’ї. Ефектна архітектура, якісний сервіс, багаторівнева система безпеки, ретельно продумана внутрішня інфраструктура, станція метро та парк безпосередньо поруч з об’єктом, 15 хвилин до центру Києва — ключові переваги житлового комплексу, які приваблюють інвесторів.

Нюанси, які необхідно знати перед купівлею нерухомості

 

ЖК САН-ФРАНЦИСКО знаходиться у Святошинському районі столиці за адресою: проспект Перемоги, 67. Реалізацією займається SAGA Development.

Новий комплекс складається з двох житлових будинків заввишки 9 і 14 поверхів та 8-поверхової офісної будівлі. Клас нерухомості — «комфорт».

Технологія будівництва — монолітно-каркасна. Перевагу віддано якісним будівельним матеріалам. Стіни цегляні, додатково утеплені мінеральною ватою (товщина — 15 см). Є вентильована фасадна система з керамограніту. Передбачено унікальну систему підсвічування будівель.

Що пропонує забудовник

 

Продаються квартири з однією, двома, трьома і чотирма кімнатами. Мінімальна площа становить 36,83 кв. м, максимальна — 96,66 кв. м. Чотирикімнатні квартири — вибір тих, хто дбає про максимальний комфорт кожного члена сім’ї. Є змога облаштувати стильну вітальню з дизайнерськими меблями, витончену спальню, кабінет з останніми новинками техніки, дитячу кімнату зі спортивним куточком, музичними інструментами та мапою світу на всю стіну.

Кімнати просторі. Висота стель — 2,75 м. На лоджії відкривається незабутня панорама. На етапі зведення ЖК SAN FRANCISCO Creative House є змога перепланувати житловий простір з урахуванням запитів вашої сім’ї.

Транспортна доступність

 

Розташування ЖК SAN FRANCISCO Creative House привертає увагу. Біля будівель знаходиться одна з головних транспортних артерій Києва — проспект Перемоги, який веде до площі Перемоги й через бульвар Тараса Шевченка до Бессарабської площі. Дістатися до Хрещатика на автівці можна протягом 15 хвилин.

 

Від житлового комплексу до станції метро «Нивки» всього дві хвилини. Неподалік є зупинка наземного громадського транспорту, що дає змогу оперативно дістатися в будь-який район Києва.

 

Поруч розташовані супермаркети, аптеки, кафе і ресторани, фітнес-центри з басейнами, банківські та поштові відділення, стоматологічні кабінети. До парку «Нивки» з атракціонами для дітей та музеєм циркового мистецтва України йти 15 хвилин.

 

Ознайомитися з дозвільною документацією можна на офіційному сайті проєкту, а дізнатися деталі щодо вартості помешкання — у відділі продажів.

МАТЕРІАЛИ У ТЕМУ

ПОПУЛЯРНЕ