Понеділок, 16 Вересня, 2024
ДодомуНовиниНайкращі ліхтарики для мандрівників та мисливців: ТОП-2024

Найкращі ліхтарики для мандрівників та мисливців: ТОП-2024

«Далекобійний» ліхтар є незамінним помічником для тих, хто часто знаходиться у важких польових умовах. Ці прилади дають змогу безпечно рухатися в темний час доби й за поганої видимості. Можуть використовуватися як ручні, так і налобні варіанти. Моделі, орієнтовані на туристів, мисливців та рибалок мають випромінювати потужний світловий потік, а також бути захищеними від пошкоджень і потрапляння вологи. Ми підготувати добірку найкращих варіантів станом на сьогодні, ці ліхтарики точно не підведуть у екстремальних ситуаціях.

Image

1. Olight Javelot Turbo

Далекобійний ліхтарик, спеціально створений для мисливців. Дистанція розповсюдження світла — 1,3 км, його потужність — 1300 люменів. Доступний режим «стробоскоп» і три рівні яскравості. Корпус з алюмінію відрізняється міцністю, стандарт IPX8 забезпечує надійний вологозахист.

2. Fenix LR40R

Компактний та потужний (вражаючі 12000 люменів) освітлювальний прилад ручного типу. Світловий потік сягає відстані 775 метрів, ліхтар оснащено функцією стробоскопа та шістьма режимами яскравості. Реалізований стандарт вологозахисту IPX8, міцний корпус витримує падіння з висоти одного метра.

3. Nitecore P30i

Ще одна компактна ручна модель, спроєктована для полювання. Ліхтар розповсюджує світло на відстань 1 кілометр, потужність потоку — 2000 люменів. Є спеціальні безпекові режими SOS і «стробоскоп», а також 5 рівнів яскравості. Стандарт IP68 забезпечує надійний захист від потрапляння води та пилу, корпус пристрою доволі міцний.

4. Olight Warrior X Turbo

Цей далекобійний (освітлює простір на відстані 1000 метрів) ліхтар має потужність 1100 люмен. Його корпус захищений від падінь із висоти до двох метрів, також є вологозахист IPX8. Доступні два режими яскравості, використовувати які рекомендується залежно від рівня освітленості навколо та рівня заряду вбудованого акумулятора. Відмінний вибір для мисливців та гірських туристів. Є надійне кріплення для фіксації на голові користувача.

5. Nitecore TM39 Lite

Потужний варіант (5200 люменів) для екстремалів і любителів активного відпочинку на природі. Пучок світла розповсюджується на відстань півтора кілометри. Доступні режими «сигнал лиха» та «стробоскоп», також є п’ять рівнів яскравості. Алюмінієвий корпус, якому присвоєно стандарт IP68, гарантує надійність і тривалий термін експлуатації. Ці та інші моделі освітлювальних приладів від найкращих виробників можна придбати в магазині алло.юа у Львові.

6. Fenix TK35 Ultimate Edition

Ще один універсальний далекобійний ліхтар для використання в польових умовах. Потужність світлового потоку становить 3200 люменів, він покриває відстань до 300 метрів. Реалізована можливість швидко переключатися між режимами «маяк», «стробоскоп» і SOS, а також п’ятьма рівнями яскравості. Міцний корпус, виконаний з алюмінію, захищений від вологи за стандартом IPX8.

МАТЕРІАЛИ У ТЕМУ

ПОПУЛЯРНЕ