П’ятниця, 6 Вересня, 2024
ДодомуНовиниIT компанії Чернівців, напрями їх діяльності, види та особливості, рейтинг найкращих

IT компанії Чернівців, напрями їх діяльності, види та особливості, рейтинг найкращих

Чернівці є одним із найкрасивіших та самобутніх обласних центрів України, перебуваючи у західній її частині. Унікальна архітектура, багато історичних пам’яток, а також сучасна інфраструктура для максимально комфортного життя. Не дивно, що it компанії Чернівці є найбільш привабливим вибором для працевлаштування, з високим рівнем оплати праці, можливостями для кар’єрного зростання. У місті працює велика кількість компаній IT сектора, як самостійних, так і філій відомих світових брендів.

Веб студія

Найбільш затребуваний напрямок, в якому є безліч вакансій для початківців та досвідчених фахівців: розробників фронтенду та бекенду, дизайнерів тощо. Студії у Чернівцях успішно займаються розробкою будь-яких видів сайтів: інтернет-магазинів, лендингів, корпоративних порталів, новинних, ігрових платформ, сервісів оголошень, освітніх сервісів та інших.

IT компанії

Займаються розробкою різних видів програмного забезпечення та його технічною підтримкою. Тут завжди є вакансії для програмістів C++, Python, Java та іншими мовами. Ведеться розробка різних видів програм:

  • ERP та CRM систем;
  • програм для бухгалтерії та електронного документообігу;
  • бізнес-додатків у різних сферах;
  • гейм девелопмент, від ігор для ПК до розрахованих на багато користувачів мережевих платформ;
  • всіх видів мобільних додатків для Андроїд та iOS.



Центри навчання IT спеціалістів

У Чернівцях є кілька шкіл ІТ, які проводять очні та дистанційні курси. Це чудовий варіант для швидкого старту у професії. Можна вибрати напрямок, освоївши одну з мов програмування, дизайн, розробку інтерфейсу, тестування, аналітику. Програми курсів підготовлені найкращими методистами, викладання ведеться найдосвідченішими фахівцями. Після закінчення навчання буде запропоновано підсумкову атестацію, за тогами якої буде запропоновано позицію в одній з IT-компаній, які активно співпрацюють з такими курсами, а іноді й самі організовують їх.

Як влаштуватись на роботу IT фахівцям у Чернівцях

Вибрати найкращу компанію для працевлаштування у Чернівцях допоможе профільний рейтинг it-rating.ua. Тут перераховані всі основні компанії, які працюють у місті, можна переглянути їх докладні описи та рейтинги. Вибравши найбільш слушні варіанти, слід відправити своє резюме, після чого пройти співбесіду, за підсумками якої може бути запропоновано підписання контракту. Гарантується високий рівень оплати праці, надається повний соцпакет.

МАТЕРІАЛИ У ТЕМУ

ПОПУЛЯРНЕ