Неділя, 7 Квітня, 2024
Велта - впевненість у Вашому майбутньому!
ДодомуНовиниБіржа Байбіт: переваги та особливості

Біржа Байбіт: переваги та особливості

Ще у березні 2018 року команда експертів інвестиційно-фінансового бізнесу об’єднала свої зусилля та створила криптобіржу Байбіт. Наразі компанія налічує вже більше двох сотень співробітників, причому цифра ця постійно збільшується. Для користувачів більшості соцмереж немає ніяких перешкод у спілкуванні із засновниками та рештою команди професіоналів, а інформація про те, що ж являє собою криптобіржа, доступна кожному, хто нею цікавиться.

Створення облікового запису

Для отримання доступу до усіх послуг сервісу потрібно створити обліковий запис. Процес не передбачає володіння особливими навичками, при цьому для зручності користувач може обирати найбільш зручну йому мову інтерфейсу. Перша реєстрація відбувається після дотримання певних послідовних кроків:

  • Заповнення усіх обов’язкових полів анкети на головній сторінці сайту.

  • Вибір способу реєстрації (доступні два варіанти: за номером телефону або за електронною адресою).

  • Вибір паролю.

  • Натискання кнопки «Реєстрація».

  • Отримання коду для верифікації на обраний канал зв’язку (пошта або телефон). Зверніть увагу: надісланий пароль є дійсним лише протягом п’яти хвилин після отримання.

  • Введення отриманого паролю і завершення реєстрації.

Bybit: основні переваги для користувачів

Ще на етапі створення біржі розробники твердо вирішили, що головною її властивістю повинна стати абсолютна безпека для користувачів. Саме тому на сайті діють декілька способів захистити свої дані, тож треба уважно поставитися до налаштувань і не ризикувати своїми фінансами.

Крім того, на користувачів біржі чекає приємна несподіванка: тоді як аналогічні платформи пропонують можливість виводу грошей один раз на день, Bybit помножує бажання користувачів на три. Тобто, протягом однієї доби кожен власник облікового засобу може тричі подавати заявку на виведення коштів. Максимальний час очікування схвалення заявки – 8 годин.

Бонуси для власників облікових засобів

Можна дуже довго говорити про те, чи є підстави вважати даний сервіс кращим. Але кожен користувач має право робити свої висновки, спираючись на власний досвід користування. Так, найчастіше у відгуках зазначається, що:

  • Позитивне враження справляє наявність мобільного додатку та легкість користування ним.

  • Користувачі цінують такі функції, як: спотова торгівля, ф’ючерсні контракти, фіатний обмін та ін.

  • Bybit має надзвичайно високу ліквідність.

  • Здатність обробляти 100 000 транзакцій за секунду.

Кожен користувач може зробити свої висновки та додати то переліку переваг саме те, що надає йому простір для його фінансових операцій.

МАТЕРІАЛИ У ТЕМУ

ПОПУЛЯРНЕ