П’ятниця, 18 Жовтня, 2024
ДодомуНовини3 випадки, коли адресне доставлення продуктів рятує

3 випадки, коли адресне доставлення продуктів рятує

Насамперед доставлення продуктів додому — це економія вашого часу. Ви можете без проблем оформити замовлення на весь тиждень чи просто на конкретний час і отримувати продукти, коли приїде кур’єр. Так Новус доставка Київ поширюється на столицю та її околиці. Всі доступні райони відзначено на карті на сайті магазину.

Коли вам треба замовити продукти перед святом

Зазвичай перед святами в магазинах збираються великі черги, а за популярними продуктами іноді доводиться полювати вранці. Novus пропонує вам доставлення всіх товарів з каталогу з 11 до 22 години. Це коштує всього 50 грн, якщо ж сума замовлення перевищує 1000 грн, то доставлення безоплатне.

Переваги Novus.Online:

  • завжди лише свіжі продукти;

  • точність — замовлення приїжджає в зазначений час;

  • комфорт — більшість умов підлаштовано під покупця;

  • немає обмежень у вазі або сумі замовлення;

  • можна залишати коментарі стосовно товарів чи пакування.

Також є готові страви. Ви можете замовити доставлення салатів, основних страв, десертів до приходу гостей, таким чином зекономити час ще й на приготуванні.

Коли ви хворієте

Ви можете розраховувати на доставлення, коли не можете вийти з квартири чи будинку. Вибирайте продукти на сайті Novus та зазначайте зручний для вас час. До того ж серед доступних позицій є не лише їжа, а й інші товари. Наприклад, для дому, для догляду за собою або для тварин. Тож ви можете зекономити сили та отримати все необхідне на порозі власного дому.

Коли хочете попіклуватися про близьких

Адресне доставлення — це ще й гарний варіант, коли ви можете попіклуватися про своїх близьких. Замовляйте потрібні товари батькам, дідусю з бабусею тощо. При цьому враховуйте: якщо ліфт не працює, то кур’єр підіймається лише до п’ятого поверху.

Сплачувати замовлення можна онлайн. Також його можна коректувати, адже пакунок збирається безпосередньо у день відправлення. Якщо вам доводиться відмовлятися від деяких позицій у замовленні, загальна вартість буде перерахована.

МАТЕРІАЛИ У ТЕМУ

ПОПУЛЯРНЕ