Понеділок, 16 Вересня, 2024
ДодомуНовиниЯк отримати витяг з Єдиного Державного Реєстру виконавчих проваджень?

Як отримати витяг з Єдиного Державного Реєстру виконавчих проваджень?

Реєстр виконавчих проваджень є автоматизованою системою даних, яка дозволяє працювати в електронному режимі. До складу реєстру входять судові рішення, які вимагають виконання згідно з визначеним виконавчим провадженням порядком.

Реєстр виконавчих проваджень: яку інформацію можна отримати?

Єдиний Державний реєстр виконавчого провадження є доступним до роботи ресурсом, який здатний надати доступ сторін до виконавчого провадження. Щоб почати працювати з системою, слід перейти на офіційний сайт – https://asvpweb.minjust.gov.ua/#/search-debtors.

Якщо вам необхідно продовжити роботу у загальному режимі, слід визначитися з видом боржника – юридична чи фізична особа. Для фізичних осіб у передбачені поля потрібно внести дані з прізвищем, ім’ям, по батькові та датою народження. Якщо ж йдеться про юридичну особу, то потрібно ввести найменування підприємства та код ЄДРПОУ. При необхідності, ви зможете зателефонувати за вказаним контактним номером виконавчого провадження та дізнатися, на якій стадії воно прибуває.

Загальний доступ сторін до виконавчого провадження дозволить отримати такі відомості:

  • інформація про те, який виконавець веде виконавче провадження, і ким воно було відкрите;
  • відомості про скоєні дії з боку державного виконавця;
  • дані щодо статусу та поточного положення виконавчого провадження.

Додатково ви зможете дізнатися про ухвали, які були винесені від імені державного виконавця. Тут же ви зможете отримати рішення виконавчого виконавця та іншу корисну інформацію. Тут же ви зможете відшукати рішення виконавчого провадження тощо.

Як виконати пошук виконавчого провадження

Єдиний Державний реєстр виконавчих проваджень надає абсолютно безкоштовний та вільний доступ до свого ресурсу. Для того щоб виконати пошук виконавчого провадження не потрібно проходити процедуру реєстрації, а всі дані, що надаються, будуть відрізнятися актуальністю, адже вони оновлюються на момент здійснення запиту.

Якщо ж вам необхідний доступ до даних певного виконавчого провадження, то знадобиться його порядковий номер і спеціальний ідентифікатор доступу. Таким чином, ви зможете отримати інформацію виконавчого провадження за номером. Необхідний ідентифікатор доступу та номер виконавчого провадження можна отримати у постанові, яка була складена при відкритті виконавчого провадження. Ідентифікатор зазвичай включає комбінацію з 12 букв та цифр.

МАТЕРІАЛИ У ТЕМУ

ПОПУЛЯРНЕ