П’ятниця, 18 Жовтня, 2024
ДодомуНовиниЯкі існують типи душових систем?

Які існують типи душових систем?

Якщо ви хочете, що ваш кожен ранок починався зі струменів бадьорого душу, вам необхідно подбати про купівлю відповідних систем. Від їх правильного багато в чому залежатиме ваш комфорт під час прийняття гігієнічних процедур, тому до цього процесу необхідно підійти максимально відповідально. Саме час ознайомитись з основними типами душових систем та розглянути їх головні особливості.

Різновиди душових систем

639dc43475456.jpeg

Спочатку потрібно визначитися із способом встановлення вищеописаного обладнання. Душові системи можуть бути:

  • Зовнішнього монтажу. У таких моделях основні складові душа знаходяться на очах, а в стіні можуть ховатися лише комунікації. Їх досить легко встановити (інсталяція можлива без необхідності проводити додаткові ремонтні роботи) та обслуговувати. Також приємно вражає і вартість зовнішніх моделей. При оснащенні стійки кронштейном ви можете регулювати висоту, на якій буде розміщена лійка.
  • Прихованого монтажу. З назви стає зрозуміло, що в даному випадку сантехніка частково ховається у стіні. На очах залишається тільки лійка та змішувач. Труби із стійками знаходяться під плиткою. Головна перевага такого рішення полягає в акуратному зовнішньому вигляді. Але вартість прихованих моделей вище в порівнянні з зовнішніми, а встановлювати їх складніше через необхідність зняття обробки.

Душові системи відрізняються і за способом кріплення. Найбільш поширеними моделями є ті, в яких передбачений верхній та ручний душ. Основою конструкції є штанга для переміщення лійки. Вона може кріпитися до стіни або бути гнучкою у вигляді шлангу.

Ще один різновид включає виключно верхній душ, який зазвичай має форму диска або прямокутної панелі, що встановлюється в стелю або зверху стіни. Це відмінний варіант для економії простору у ванній кімнаті.

Третім різновидом є душові панелі, в яких поєднується верхній або ручний душ із форсунками, що забезпечують додаткові функції. Йдеться про гідромасаж, аерацію, імітацію душу шарко. У панелях можуть бути додаткові пристрої, наприклад, підсвічування або підніжка.

На окрему увагу заслуговує комбінований тип, що складається з ручного душу та підвісної системи, які розташовуються на одному тримачі. У таких моделях поєднуються переваги ручних і підвісних моделей.

Функціонал душових систем

639dc44e17857.jpeg

Якщо ви хочете, щоб душова система дарувала максимум комфортних відчуттів, варто придивитися до моделей з ефектом тропічної зливи, що створюється широкою верхньою лійкою. Також існують системи із термостатичним змішувачем, який дозволяє легко налаштувати необхідну температуру та зафіксувати її. У ручному душі, у свою чергу, можуть бути різні режими, починаючи від напористого масажного потоку та закінчуючи м’яким струменем води.

В інтернет-магазині «Імперія Сантехніки» доступні душові системи від найкращих світових виробників. Для оформлення замовлення достатньо визначитися з варіантом, що вас цікавить, додати його в «кошик», заповнити контактні дані та чекати дзвінка від менеджера, який підтвердить замовлення і при необхідності проконсультує.

МАТЕРІАЛИ У ТЕМУ

ПОПУЛЯРНЕ