Понеділок, 16 Вересня, 2024
ДодомуНовиниПродукція бренду L’Occitane: ідеальний догляд за собою

Продукція бренду L’Occitane: ідеальний догляд за собою

Натуральна косметика сьогодні на піку популярності. Особливо та, що дає видимий ефект після перших процедур і має запаморочливий аромат. Це повною мірою стосується продукції бренду L’Occitane. Вона дарує ідеальний колір обличчя та тон шкіри, яких так прагне кожна жінка. 

У чому особливість бренду 

Історія L’Occitane розпочалася в 1976 році, коли її засновнику Олів’є Боссану попав у руки паровий дистилятор. З допомогою апарату він добув олію розмарину. Її вдалося успішно продати. Проте на цьому Олів’є не зупинився. Він вирішив на основі олій варити мило. Олів’є викупив миловарний завод у свого знайомого, а замість тваринних жирів використовував олії шипшини та вітамін Е. Саме мило з таким складом стало першою продукцією бренду. Воно швидко стало популярним, що сприяло розвитку компанії. 

Світове визнання бренду вдалося здобути завдяки натуральному складу продукції. Створення будь-якої лінійки починається з вивчення рослин і їхніх властивостей. Більша частина інгредієнтів вирощується виключно на території Провансу. Це ялівець, лаванда, шипшина, троянда, півонія, з яких потім створюють екстракти та ефірні олії. За межами Провансу закуповують олію каріте, безсмертник та вербену. Для засобів чоловічої лінійки застосовується джерельна вода Провансу. Її називають вердоном. 

Компанія майже повністю виключила використання продуктів тваринного походження, за винятком меду, маточного молочка та прополісу. Натуральні трав’яні складники забезпечують високу якість та ефективність продукції. 

Які косметичні засоби пропонує L’Occitane 

Асортимент бренду містить у собі безліч засобів для догляду, існують лінійки для чоловіків і жінок. Компанія L’Occitane розробила унікальні колекції для догляду за обличчям, кожна з яких призначена для задоволення конкретних потреб. З допомогою косметичних засобів бренду можна забезпечити всі необхідні етапи процесу, а саме: 

  1. Очищення. Піна, гелі, міцелярна вода, ексфоліант, олія для демакіяжу — засоби цього виробника допоможуть м’яко, але ефективно очистити шкіру. 
  1. Тонізування. Багато жінок пропускають цей етап, що є помилкою. Засоби L’Occitane сприяють відновленню рівня pH, підтримці гідробалансу та заспокоєнню шкіри. 
  1. Зволоження та живлення. Без цих процедур неможливо підтримувати молодість та сяйво шкіри. Для таких цілей передбачені шовковисті креми, олія, інноваційні сироватки. 

До асортименту бренду також входять антивікові засоби, бальзами, маски та флюїди для шкіри навколо очей. Тим, хто хоче мати свіжий колір обличчя, варто звернути увагу на колекцію натуральних скрабів і масок. Вони повертають шкірі сяйво, надають їй шовковистості, оскільки містять природні пом’якшувальні інгредієнти. 

Окрім продукції для обличчя, компанія пропонує засоби для тіла, догляду за волоссям, для рук та ніг, а також парфумерію. Всі продукти варто підбирати з урахуванням типу шкіри (волосся) та їхніх потреб. Важливо пам’ятати й про те, що в різні пори року знадобляться різні засоби. 

МАТЕРІАЛИ У ТЕМУ

ПОПУЛЯРНЕ