П’ятниця, 12 Квітня, 2024
Велта - впевненість у Вашому майбутньому!
ДодомуНовиниБУ Hyundai Kona 2018-2021

БУ Hyundai Kona 2018-2021

Згідно з інформацією JD Power and Associates і, зокрема, їх щорічним дослідженням надійності транспортних засобів (VDS), бренд Hyundai визнано одним із найнадійніших транспортних засобів на дорогах в останні роки.

Найвищі оцінки за безпеку, задоволеність власників, дизайн, вартість та загальне враження від використання Kona доповнюють пакет.

Hyundai Kona: короткий огляд можливостей та функцій

Хюндай Кона – це доступний повний привід, хороша потужність з турбонаддувом від 1,6-літрового двигуна та повне зібрання новітніх технологій на ринку, включаючи широкий спектр передових функцій безпеки.

Також покупець отримує кермо з підігрівом, сидіння з підігрівом, люк на даху, автоматичний клімат-контроль, бездротову зарядну панель для смартфона, стереосистему Infinity та автоматичні фари.

Дволітровий чотирициліндровий двигун потужністю 147 к.с. входить до стандартної комплектації, а турбодвигун вищого рівня видає 175 к.с. Система повного приводу Kona також чудово справляється зі снігом.

Рекомендації з купівлі БУ Хюндай Кона

А тепер 5 порад, які допоможуть вам знайти найкращий БУ Hyundai Kona.

Порада 1: відгук поршневих кілець

Глибоко всередині двигуна Kona, яку ви розглядаєте, знаходяться важливі деталі, так звані поршневі кільця. Вони життєво важливі для правильної роботи будь-якого двигуна, а проблеми з поршневими кільцями можуть призвести до дуже серйозної відмови двигуна.

Hyundai відкликав близько 76 000 автомобілів Kona у Канаді, тому що двигуни деяких автомобілів могли бути побудовані з дефектними поршневими кільцями, які могли вийти з ладу та вивести з ладу двигун Kona. Якщо Kona, яку ви розглядаєте, регулярно обслуговувала дилер, вона, ймовірно, вже перевірялася і не має таких дефектів.

Поговоріть із продавцем Kona або консультантом з пригіну бу авто зі США, щоб отримати додаткову інформацію про цей відгук та стан авто

Зверніть увагу, що відгук поршневих кілець стосується лише моделей з 2-літровим двигуном без турбонаддуву з 2019 по 2021 модельний рік включно.

Порада 2: Модифікації

Купівля модифікованого автомобіля, особливо Kona з турбонаддувом, який був чипований або налаштований за допомогою не заводського програмного забезпечення двигуна, може стати причиною серйозного пошкодження. З цих причин покупець, на нашу думку, має дотримуватись заводської, немодифікованої версії для максимального спокою.

Порада 3: Перевірка рульового керування

При тестовому керуванні вживаного Hyundai Kona не забудьте витратити півхвилини на виконання простого тесту, який заощадить вам час, гроші та нерви.

Запустіть двигун Kona, припаркуйте його на рівному майданчику в тихому місці та заглушіть салон, вимкнувши стереосистему та систему клімат-контролю. Потім кілька разів повністю прокрутіть кермо з боку на бік. Почніть робити це повільно, а потім прискорюйте процес.

У цій ситуації уважно прислухайтеся до небажаних звуків, таких як скрегіт, скрегіт або обертання шестерень одна до одної.

Порада 4: перевірте люк

Деякі власники кажуть, що задні двері Kona потребують надмірного зусилля, щоб закритися. У багатьох випадках власникам вдавалося відремонтувати задні двері, нанісши мастило на петлі та інші компоненти або відрегулювавши гумові пробки, які встановлюють зазор між дверима багажника та кузовом Kona.

Порада 5: Трансмісія DCT

Деякі власники моделей Kona з 1,6-літровим турбодвигуном повідомляли про проблеми з коробкою передач з подвійним зчепленням (DCT), встановлену на цьому конкретному двигуні.

Цей тип трансмісії працює інакше, ніж звичайна автоматична трансмісія. Під час тест-драйву стежте за небажаними бавовнами, ривками або поганою реакцією дросельної заслінки, а також пронизливим скреготом або шумом під час руху.

МАТЕРІАЛИ У ТЕМУ

ПОПУЛЯРНЕ