Середа, 17 Квітня, 2024
Велта - впевненість у Вашому майбутньому!
ДодомуНовиниТОП-5 причин, чому потрібен віртуальний сервер

ТОП-5 причин, чому потрібен віртуальний сервер

VPS хостинг у перекладі з англійської означає віртуальний виділений сервер, який може знадобитися з низки причин. Віртуальний сервер слід розуміти як частину стандартного сервера, яка розділена за допомогою спеціалізованого програмного забезпечення на невеликі контейнери. На кожному з останніх діє власний маленький сервер, який не залежить від інших (саме до нього отримує доступ користувач, коли замовляє віртуальний сервер для своїх конкретних задач).

Розглянемо ключові причини незамінності віртуального сервера та його незаперечні переваги. Придбати такий сервер можна у компанії «Датагруп» (на сторінці https://www.datagroup.ua/…./hmarni-rishennia/virtualnyi-server/ є можливість ознайомитись з актуальними пропозиціями).

Доступ до електронної пошти та ресурсів

VPS хостинг стане оптимальним рішенням, якщо необхідно розмістити свій сайт інтернет-магазину, лендінг або декілька сайтів зі значною кількістю відвідувачів. В такому випадку користувач має цілодобовий повноцінний доступ до власного серверу.

Незаперечною перевагою виступає простота встановлення та користування, тому навіть новачки можуть скористатись такою можливістю та нарощувати аудиторію свого сайту, інтернет-магазину. Тим паче, більшість хостерів пропонують спеціальні розроблені шаблони з популярними CMS, а панелі заточені під роботу з електронною поштою.

Власний VPN сервер

VPN забезпечує зашифрований канал зв’язку між віртуальним сервером та вашим комп’ютером, завдяки чому хакери та інші зловмисники не зможуть підключитись та заволодіти вашими даними, які передаються по мережі.

Широкі можливості для організації телефонії

Більшість провайдерів сьогодні надають можливість користування хмарною АТС, вартість якої не завжди обґрунтована. Це простий сервер ІР-телефонії с декількома внутрішніми номерами.

Завдяки VPS користувач отримує розширені можливості — захищений телефонний сервер дозволяє створювати необмежену кількість внутрішніх номерів, що стане оптимальним рішенням для невеликого підприємця або компанії. Для цього необхідно придбати спеціальний номер у провайдера та самостійно виконати налаштування, після чого можна користуватись всіма перевагами такої можливостями.

Віддалений доступ

Однією з найважливіших причин використання віртуального сервера стає віддалений доступ до власних даних з будь-якої точки та з будь-якого пристрою. Наприклад, якщо вам необхідно надати доступ до певних файлів вашому клієнту, ви надаєте йому можливість зайти на сервер для перегляду, без можливості редагування або скачування даних.

Також користувач отримує можливість зайти на сервер з телефону, планшету, чужого пристрою та мати нелімітований доступ до власної інформації з будь-якої точки планети, де є інтернет. Сервер функціонує цілодобово, а також постійно забезпечує інтернет на високій швидкості.

МАТЕРІАЛИ У ТЕМУ

ПОПУЛЯРНЕ