Вівторок, 9 Квітня, 2024
Велта - впевненість у Вашому майбутньому!
ДодомуНовиниПатріотично та стильно: чоловічий одяг від Авіації Галичини

Патріотично та стильно: чоловічий одяг від Авіації Галичини

2014 рік став переломним в історії сучасної України. Адже саме тоді відбулося захоплення Криму, а згодом — вторгнення російських військ на територію Луганщини та Донеччини. Разом із тим, розпочинається історія нової української армії: мужньої та незламної. Багато добровольців зі зброєю в руках пішли захищати власну землю. А українці, які не вміють воювати, почали робити усе можливе, щоб підтримати армію. Зокрема, на економічному фронті.

Саме у 2014 році з’явився бренд українського патріотичного одягу Авіація Галичини. Його творці надихнулися новою українською армією, й створили свою першу колекцію вбрання — одягу, який несе в собі національні цінності, є промоцією української свободи та незалежності. Тож давайте познайомимося з цим патріотичним брендом трохи ближче.

Який одяг створює Авіація Галичини?

Колекції бренду присвячені українській армії, історії та культурі. Зокрема, Авіація створила лінійки чоловічого одягу, які розповідають про 12 вертолітну бригаду, легендарний літак “Мрія”, геніального винахідника Сікорського.

Вбрання бренду — не лише патріотичне, стильне та сміливе. Чоловічий одяг від Авіації Галичини має значно більше переваг:

  1. Якість — натуральні матеріали проходять безліч тестів. Саме тому, готовий одяг — міцний та надійний, зберігає початковий зовнішній вигляд навіть після неодноразового прання.
  2. Комфортний крій. Одяг від бренду Авіація Галичини чудово підходить на кожен день. Адже є максимально зручним та продуманим. При цьому, крій вбрання — доволі нестандартний, і вирізняється з-поміж інших.
  3. Великий асортимент. На вас чекають чоловічі поло, футболки, лонгсліви, світшоти, штани, сорочки, безрукавки, дощовики та багато іншого: знайдеться вбрання на будь-який смак та для будь-якої погоди. Окрім чоловічого одягу, бренд шиє також жіночий та дитячий.

Куди ж можна носити чоловічий одяг від Авіації Галичини? Насправді таке вбрання — дуже універсальне, і підходить для багатьох подій. Наприклад, поло та сорочки чудово пасують для офіційних зустрічей та святкових подій. А футболки та шорти — для кожного дня. На холодну погоду гарним вибором стануть худі, світшоти та куртки. Подивитися, що ще цікавого є в Авіації, можна безпосередньо у них на сайті: aviatsiyahalychyny.com, в соціальних мережах або фірмових крамницях бренду. Тож обирайте щось для себе, підтримуйте українських виробників та поповнюйте гардероб не лише якісним, а й стильним та патріотичним одягом!

МАТЕРІАЛИ У ТЕМУ

ПОПУЛЯРНЕ