П’ятниця, 18 Жовтня, 2024
ДодомуНовиниНайкращі чохли для iPhone 13: як обрати надійний захист

Найкращі чохли для iPhone 13: як обрати надійний захист

Майже всі з нас купують один смартфон і користуються ним 5–6 років. Тим більш, якщо ми говоримо за iPhone 13, який коштує біля $ 1000. Саме тому варто замислитися, як захистити цей девайс.

Найперше, що спадає на думку — купити надійний чохол. Він справді зможе захистити iPhone 13 від більшості негараздів, а власник отримає можливість гарно заробити у майбутньому на перепродажі смартфону у хорошому стані. Залишається обрати найкращу модель. Ми вирішили розповісти про одні з найцікавіших варіантів захисних чохлів для iPhone 13.

UAG Civilian

Компанія UAG спеціалізується на виготовленні найміцніших чохлів. Проте вони часто схожі на щось велике, майже жахливе. Смартфон у такому чохлі не зручно носити у кишені. Саме тому модель Uag Civilian для iPhone 13 здалася нам цікавою.

Вона поєднує високий ступінь захисту та лаконічний дизайн. Чохол пройшов сертифікацію за військовим стандартом ударостійкості. Окрім міцного пластику, інженери розробили додаткове рішення безпеки — залишили між спинкою та смартфоном тонкий прошарок повітря. Під час ударів це зменшує вплив на сам iPhone 13, тому смартфон може пережити достатньо важке падіння.

Найкращі чохли для iPhone 13: як обрати надійний захист

Джерело: iLounge.ua

Nomad Modern Learther Folio

Ця модель ідеально підійде для поціновувачів «старої школи». Чохол-книжка повністю захищає iPhone 13 з обох боків. Ми б не рекомендували так робити, але з цим чохлом можна спробувати обійтися без додаткового захисту дисплею.

Сам чохол Nomad Modern Learther Folio зроблений зі шкіри. З додаткових переваг, тут є чотири кишені для зберігання пластикових карток та грошей. З вбудованою безконтактною оплатою iPhone 13, такий чохол справді зможе замінити вам гаманець. Також є магнітне кільце для бездротової зарядки.

Найкращі чохли для iPhone 13: як обрати надійний захист

STR Silicone Case Full Cover (HQ)

Ця модель підійде тим, для кого колір смартфона не має жодного значення та хочеться носити захищений девайс у кишені. Простий чохол із силікону чорного кольору, який відмінно виконує свої функції.

З внутрішньої сторони, чохол має підкладку з мікрофібри. Це має запобігти подряпинам. Ззовні девайс матовий, а це означає, що ним не просто приємно користуватися, а він іще не буде вислизувати з рук.

Найкращі чохли для iPhone 13: як обрати надійний захист

Ghostek Atomic Slim

Ця модель виготовлена спеціально для тих, кому потрібно максимально захистити свій iPhone 13. У нього дуже міцні борти, які здатні захистити смартфон навіть від серйозних падінь.

Задня частина смартфону буде захищена шаром силікону, якій додатково підсилений рамкою навколо камер. Усі аксесуари MagSafe підтримуються, бо на самому чохлі є вбудоване магнітне кільце.

Найкращі чохли для iPhone 13: як обрати надійний захист

Olixar

Дехто з нас постійно проводить більшу частину часу у смартфоні. Сприймати контент приємніше, коли iPhone 13 горизонтально зафіксований — так подумали в Olixar та зробили чохол із відкидним упором.

Цей аксесуар виготовлений із прозорого пластику. Рамка навколо камери може відкидатися, стаючи підставкою iPhone 13. Так значно зручніше спілкуватися з кимось через відеозв’язок чи просто дивитися кіно.

Найкращі чохли для iPhone 13: як обрати надійний захист

LoveCases

Хто сказав, що чохол для iPhone 13 має бути тільки суворих кольорів або прозорим? У компанії LoveCases цього не розуміють, тому пропонують свій різнокольоровий захист для iPhone 13.

Якість захисту тут середня. Краще не допускати падінь з великої висоти, але за збереженням від подряпин модель впорається. Пропуск сигналу через MagSafe тут є, а веселий дизайн відокремить саме ваш смартфон від безлічі інших.

Найкращі чохли для iPhone 13: як обрати надійний захист

LeYi Military Grade

Цікавий варіант для поціновувачів брутальної тематики. Він і виглядає вельми «по-чоловічому», і надає високий рівень захисту. У корпусі скомбіновано пластик і прогумовані вставки, тому iPhone 13 буде захищений від більшості можливих неприємностей.

Купуючи такий чохол потрібно усвідомлювати, що з ним буде не так зручно користуватися смартфоном. Він стане більшим та ширшим. Хоча виробник спробував компенсувати це вбудованим кільцем, за яке можна тримати телефон або поставити у горизонтальному положенні.

Найкращі чохли для iPhone 13: як обрати надійний захист

МАТЕРІАЛИ У ТЕМУ

ПОПУЛЯРНЕ