Четвер, 19 Вересня, 2024
ДодомуНовиниТОП-5 закладів у Хмельницькому з безкоштовною доставкою піци

ТОП-5 закладів у Хмельницькому з безкоштовною доставкою піци

Самая красивая пицца - 28 фото - картинки и рисунки: скачать бесплатно

Найбільша в світі мережа піцерій Papa John’s оцінює якість піци і її відповідність міжнародним стандартам за допомогою штучного інтелекту. Всі заклади мережі обладнані відеокамерами – електроніка аналізує кожний етап приготування і виставляє сумарний бал. Якщо він нижче восьми, то замовлення переробляють. Якість доставки нейромережа оцінює по знімках, завантажених клієнтами.

Піцерії в Україні, на жаль, ще не досягли такого рівня розвитку, тому при складанні топа закладів в Хмельницькому ми керувалися рейтингом в Google, складеному за відгуками споживачів. На думку останнiх, обслуговування та доставка піци в Хмельницькому на рівні у таких закладах:

  • MONOPIZZA
  • Ананас
  • Travel Pizzeria
  • Mama Mia
  • Celentano



MONOPIZZA

MONOPIZZA – мережа піцерій, яка працює в 16 містах України.

Замовити піцу в Хмельницькому можна безпосередньо в закладах, на сайті, по телефону або через мобільний додаток. Розрахуватися також можна готівкою або банківською картою при оформленні замовлення або за фактом доставки.

У MONOPIZZA багатий вибір піци з м’ясом і ковбасами, сирами, морепродуктами. Є пропозиції для вегетаріанців, шанувальників барбекю і крем-сиру.

Основу для піци тут готують з крафтового борошна з додаванням закваски і оливкової олії. У меню також представлені десерти, напої, салати і фірмова фокачча в асортименті.

Доставка безкоштовна, займає від 30 хвилин до години для віддалених адрес. Конкурентна перевага закладу-фірмові рецепти, яких немає в інших піцеріях.

“Ананас”

У меню цього закладу є "4 сиру", "Маргарита" та інша популярна піца. Доставка в Хмельницькому безкоштовна, також можна замовити додому або в офіс суші салати, десерти та інші страви.

Замовлення в кафе приймають по телефону. Зв’язатися з адміністрацією "Ананаса" можна і через соціальні мережі, що не всім й не завжди зручно. Адже клієнти хочуть бачити актуальні ціни, склад, вихід страв, діаметр піци, час, необхідний на доставку. Смачні страви компенсують ці незручності – так кажуть відвідувачі.

Travel Pizzeria

Travel Pizzeria розташована поруч із залізничним вокзалом, працює цілодобово. Вдале місце розташування, демократичні ціни і хороший вибір страв – те, що оцінили клієнти цього закалуд.

Піца додому в Хмельницькому також входить до переліку його закладу, але інформацію по часу доставки, асортименту потрібно уточнювати по телефону. За відгуками, опублікованими в Google, вона займає близько години.

Mama Mia

Ресторан-піцерія спеціалізується на італійській та українській кухнях. В асортименті представлені всі популярні види піци, салати, напої, рибні та м’ясні страви, перші страви, гарніри. У перелік послуг також входить доставка піци по Хмельницькому – вона займає близько години.

Celentano

У цьому закладі готують піцу діаметром 28-40 сантиметрів і вагою від 380 грамів до кілограма. Мережа "Челентано" добре відома в Україні. Клієнти можуть оформити замовлення на сайті, через мобільний додаток або в онлайн-чаті. Для замовлення також доступні салати, млинці, безалкогольні напої.

Вибір піци невеликий – 6-7 найпопулярніших видів. Доставка замовлень умовно безкоштовна – 50 гривень. Якщо район віддалений, клієнту доведеться доплатити.

 

МАТЕРІАЛИ У ТЕМУ

ПОПУЛЯРНЕ