П’ятниця, 20 Вересня, 2024
ДодомуНовини12 незвичайних салонів Києва, які варто відвідати цього літа

12 незвичайних салонів Києва, які варто відвідати цього літа

Для того, щоб виглядати привабливо і незвичайно, не обов’язково витрачати багато грошей. Зараз є багато сучасних та недорогих салонів. Досить важко вибрати гідний заклад, щоб фахівці зняли втому, омолодили та змінили зовнішність. Особливо важко визначитися мешканцям Києва, де на кожному розі можна зустріти салон краси

Рейтинг найнезвичайніших і найкращих салонів у Києві

Найкращі салони дозволять побути наодинці зі своїми думками під розслаблюючу музику, приглушене світло та вишуканий інтер’єр. Список всіх салонів Києва з переліком послуг та цінами можна подивитись тут. А в цій статті ми оглянемо 12 салонів, які варті особливої уваги.

1. Салон краси "Волховська Студіо"

Це місце відрізняється від інших закладів тим, що пропонує повний комплекс послуг для чоловіків, жінок та дітей. Цей салон підійде для всієї родини, подарує незабутні емоції кожному відвідувачу. Працівники відповідально виконують свою роботу, оскільки мають великий досвід у цій сфері. Фахівці готові виконати татуаж, оформлення брів та вій, макіяж, масаж, СПА, корекцію фігури, догляд за шкірним покривом тіла, видалення волосся, фарбування локонів, стрижку, укладання тощо.

2.Косметологічний центр "N-Joy Велнес студія"

Він відрізняється від інших салонів краси тим, що в ньому є фітнес-зал. Також варто звернути увагу на те, що косметологи-естетисти проводять обгортання з використанням профкосметики STYX. Цей косметологічний центр ідеально підходить для дівчат, які хочуть виглядати привабливо та красиво.

У студії є кабінет, де фахівці зможуть виконати естетичні процедури для тіла та масаж. Досвідчені масажистки здатні розслабити людину за допомогою ароматичних олій.

3.СПА-салон "Формула тіла"

https://domashnyaya-kosmetika.ru/wp-content/uploads/2020/09/grozio-proceduros-1.jpg

У салоні краси є комфортабельні зали, які обладнані для тренувань зі стретчингу, фітнесу, пілатесу, йоги. У цьому полягає незвичайність даного СПА-салону. "Формула тіла" – це популярне місце, яке пропонує цілий спектр доглядових послуг.

Якщо хочете бути привабливою та красивою, станьте постійним клієнтом цього центру. Можна буде зарядитися енергією та розслабитися у хамамі чи на масажі. Студія краси пропонує різні способи, які дозволяють позбутися ожиріння.

4.Масажний салон «Колібрі»

Цей заклад відрізняється від інших тим, що зможуть зробити автентичний китайський масаж, масаж Гуаша, вакуумний масаж і т.д. Масажистки здатні виконати масаж живота, спини, ніг, шиї. Колібрі – це професійний та перевірений салон, де роблять розслаблюючий та приємний масаж. Студія працює з 2010 року, тож змогла стати популярною. Салон знаходиться неподалік метро «Університет».

5.СПА-салон «MB studio»

Цей СПА-салон відрізняється від інших тим, що там фахівці зможуть зробити лікувальні масажі, корекцію фігури та вакуумно-роликовий масаж. MB studio – незвичайний заклад, у якому працюють лише дипломовані та досвідчені фахівці. Вони завжди готові допомогти людині позбутися болю у спині.

Усі процедури проводять у комфортних умовах. Усередині приміщення є душова та вбиральня. Обов’язково співробітники салону видадуть одноразові речі.

6.Медичний центр «Верітас»

Незвичайність даного медичного центру полягає в тому, що там поєднують традиційну та нетрадиційну медицину. Фахівці роблять голкорефлексотерапію, краніосакральну терапію і т.д. Верітас – популярний медичний центр, який почав працювати з 2003 року.

Клініка займається діагностикою, профілактикою та лікуванням багатьох хвороб. У центрі працюють лише досвідчені та професійні лікарі. Вони постійно підвищують кваліфікацію, щоб стати кращими. Лікарі регулярно беруть участь у різних конференціях та семінарах. У клініці працюють акушери-гінекологи, кардіологи, наркологи, флебологи, мануальні терапевти тощо.

8.Салон краси «Люксор»

https://avatars.mds.yandex.net/get-altay/4797538/2a00000179c2d4386d0f1064d356424af555/XXL

Салон краси відрізняється від інших тим, що в ньому є спа-капсула, інфрачервона сауна, апарат безопераційної підтяжки Ulthera. Люксор пропонує весь спектр послуг з догляду за обличчям, тілом та волоссям. У студії працюють досвідчені та професійні майстри. Вони використовують лише якісні та надійні витратні матеріали. Для фахівців дуже важливо догодити будь-якому клієнту.

Салон краси пропонує стрижку, фарбування, укладання, манікюр, педикюр, чистку обличчя, фарбування брів, ламінування та біозавивку вій.

9.Косметологічний центр "Фабрика Краси"

https://static.tildacdn.com/tild3933-3161-4537-b532-366464343432/_.jpg

Цей салон краси відрізняється від інших закладів тим, що там є електропорація, РФ-ліфтинг, мікротоки, міостимуляція. Девіз центру «Фабрика Краси» – краса та молодість будь-якій дівчині. Студія готова запропонувати клієнтам різноманітні послуги за доступними цінами. Фахівці використовують лише найкращі європейські лікарські засоби та косметику. Для виконання різних процедур застосовуються лише сучасні та ефективні апарати, щоб омолодити обличчя та тіло, скоригувати фігуру.

10.СПА-салон «Voyage Spa»

https://ratatum.com/wp-content/uploads/2020/11/a24e621050c9.jpeg

Салон краси відрізняється тим, що він пропонує доглядаючі комплекси на натуральних компонентах і СПА-ритуали для двох і для вагітних дівчат.

Voyage Spa працює з 2005 року. Можна замовити будь-який масаж і СПА, корекцію фігури, реконструкцію та догляд, косметологію обличчя, догляд за нігтями рук та ніг, стрижку та укладання волосся. Є лікувальні комплекси для сухого волосся та шкіри голови.

11.Салон краси «Студія молодості»

Цей заклад незвичайний через те, що пропонують масажі та СПА з різних куточків світу. «Студія молодості» – найкращий заклад, у якому працюють лише професійні та досвідчені майстри. У них великий досвід роботи, тому вони виконують усі процедури швидко та якісно. У салоні краси можна замовити татуаж, моделювання вій та брів, манікюр, корекцію фігури, чистку спини та пілінг обличчя, депіляцію тощо.

12.СПА-салон «DIVA SPA»

https://salon-respect.ru/wp-content/uploads/2016/04/Uhod2.jpg

Цей заклад відрізняється від інших тим, що в ньому надають послуги європейського та тайського масажу, аюрведичні процедури з догляду за тілом та обличчям. DIVA SPA – популярне та гарне місце, де панує гармонія та спокій. Фахівці готові здивувати та порадувати будь-яку дівчину. Майстри готові задовольнити смак найвибагливішого клієнта. Студія краси пропонує догляд за нігтями, косметологію обличчя, оформлення брів та вій, макіяж, масаж та СПА, догляд за шкірою тіла, видалення волосся, стрижку, укладання волосся та багато іншого.

За матеріалами сайту Barb.ua

МАТЕРІАЛИ У ТЕМУ

ПОПУЛЯРНЕ