П’ятниця, 18 Жовтня, 2024
ДодомуНовиниГотуй швидко та легко – придбай міксер KitchenAid

Готуй швидко та легко – придбай міксер KitchenAid

Справжня легенда серед кухонної техніки та мрія кожної господині – це міксер KitchenAid! Бренд KitchenAid відомий і популярний по всьому світу, завдяки бездоганній якості та неймовірній функціональності їхньої продукції. Завдяки такому міксеру можна легко та просто готувати на своїй кухні, приготувати спагеті власноруч? Легко! Чи може замісити тісто для домашнього пирога – міксер KitchenAid зробить це за лічені хвилини. Компанія офіційно представлена в Україні, а це означає, що придбавши міксер в фірмовому магазині, ви отримаєте гарантію на декілька років. 

Професійний міксер KitchenAid стане вашим вірним партнером

Професійний міксер KitchenAid відрізняється від міксерів серії Artisan більшими розмірами і більшою продуктивністю. Це справжня «робоча конячка», яка бездоганно виконуватиме усі ваші вимоги. Це відмінний вибір для невеликих закладів та міні пекарень, де обсяги виробництва відносно невеликі, але вимоги до страв високі.

Як і інші міксери KitchenAid, професійні моделі оснащені механізмом планетарного руху, при якому віночок обертається за годинниковою стрілкою, а робоча частина здійснює кругові рухи проти годинникової стрілки. При цьому вимішування йде по всьому об’єму чаші, а чашу не потрібно періодично повертати.

Декілька швидкісних режимів дозволяють професійному міксеру KitchenAid виконувати цілий спектр кухонних робіт: від замішування різних видів тіста до збивання повітряної меренги.

Переваги планетарного міксера KitchenAid

Крім гарного та лаконічного вигляду міксера, який стане прикрасою будь якої кухні, він має ряд переваг:

  • унікальна технологія планетарного руху;
  • литі деталі механізму;
  • ручне складання та ретельна добірка частин приводу;
  • низький рівень шуму та вібрацій; надійно стоїть на робочій поверхні;
  • корпус покритий міцною кольоровою емаллю, стійкою до механічних пошкоджень;
  • довговічність(заявлений термін експлуатації – 25 років);
  • найрізноманітніша кольорова гама – понад 20 варіацій;
  • величезний вибір додаткових насадок.

Всі ці без сумніву важливі переваги роблять міксери KitchenAid популярними серед тих покупців, котрі цінують свій вільний час та ефективність сучасної побутової техніки.

МАТЕРІАЛИ У ТЕМУ

ПОПУЛЯРНЕ