Понеділок, 16 Вересня, 2024
ДодомуНовиниСучасні реалії успішного бізнесу: управління фінансовими активами

Сучасні реалії успішного бізнесу: управління фінансовими активами

В умовах сучасних реалій кожен підприємець прагне до того, аби надійно захистити свої активи. Тому все більшої популярності набувають компанії управління фінансовими активами. Це означає, що за наявності у вас такої потреби, немає необхідності створювати нову компанію – достатньо довіритися тій, яка давно знає свою справу та має заслужену високу репутацію.

Чи є у сучасного бізнесу потреба в КУА

Грамотне та відповідальне управління активами – гарантія того, що бізнес буде не лише впевнено триматись, але й розвиватись. Діяльність Компаній управління активами знаходиться під пильним наглядом Національної комісії з фондового ринку, а тому інвестори можуть бути абсолютно впевнені у збереженні та примноженні власних коштів. Задокументовано абсолютно кожен крок – від придбання акцій до формування активів, і всі ці кроки регулюються чинним Законодавством.

Переваги КІФ

Одразу потрібно наголосити на тому, що розглядати переваги можна лише у тому випадку, якщо репутація компанії з управління активами бездоганна та викликає беззаперечну довіру. Саме такою є Компанія Інвестиційні Партнери – одна з провідних на вітчизняному ринку, діяльність якої допомагає провадити бізнес-процеси декількох десятків фондів вже майже півтора десятиліття. Співпраця з цією компанією – це:

  1. Вигідно, адже вона керує активами сімдесятьох корпоративних фондів.

  2. Просто, адже для кожної інвестиційної компанії передбачений власний менеджер.

  3. Престижно, адже серед клієнтів відомі торгівельні, будівельні, ІТ, фінансові, логістичні компанії та компанії Агробізнесу.

До того ж, важливим є той факт, що управління активами – єдиний вид діяльності компанії, що, до речі, також регулюється законодавством. Отже, кожен клієнт може бути впевнений, що отримає саме ту допомогу, на яку він сподівається.

Спектр послуг Компанії Інвестиційні Партнери

Якщо ви ще знаходитесь на етапі вибору, уважно ознайомтесь із тим, що пропонує та чи інша компанія, адже чим більший спектр послуг пропонується, тим нижче вірогідність того, що клієнт буде змушений шукати те, чого йому не вистачає на даний момент. Як показує багаторічний досвід Компанії, найбільшим попитом користуються:

  • Різноманітні види інвестиційної діяльності, в тому числі – і закордонної.

  • Консультації з приводу вибору корпоративних фондів та безпосередньо їх продаж.

  • Керування активами КФ.

  • Допомога у структуруванні бізнесу з використанням КІФ.

  • Управління нерухомістю та інтелектуальною власністю через КІФ.

Крім того, потенційні та чинні клієнти завжди можуть отримати консультацію з будь-якого питання, що знаходиться у галузі діяльності Компанії.

МАТЕРІАЛИ У ТЕМУ

ПОПУЛЯРНЕ