П’ятниця, 18 Жовтня, 2024
ДодомуНовиниІсторії успіху жінок від кар’єрного хабу «Розірви коло»

Історії успіху жінок від кар’єрного хабу «Розірви коло»

Для підтримки жінок, які зазнали одного із видів домашнього насильства чи стали свідчицями гендерної нерівності, зневірилися у собі та не усвідомлюють, де черпати сили, щоб перезавантажитися, але понад усе прагнуть покращити життя і стати фінансово незалежними, запущено кар’єрний хаб «Розірви коло». Проєкт реалізується Фондом ООН у галузі народонаселення (UNFPA) та дає змогу жінкам отримати омріяну посаду чи заснувати власну справу, щоб забезпечувати себе і дітей.

Що дає змогу надихнутися та впевнено крокувати назустріч омріяному

Віра у себе та свої можливості сприяє успіху у будь-якій сфері. Якщо перед вами — масштабні кар’єрні цілі, але внутрішньої впевненості, щоб реалізувати їх, бракує, є змога надихнутися історіями успіху жінок, яким вдалося побудувати успішний бізнес.

На онлайн-ресурсі згадується досвід відомих українок. Прочитавши розміщений матеріал, кожна впевниться: щоб досягти професійних висот, не обов’язково бути геніальною. Куди важливіше — завзятою, наполегливою та сміливою. Необхідно оточувати себе людьми, які дбають про ваш особистий простір, людьми, спілкування з якими наповнює енергією й спонукає самовдосконалюватися. Щоб не накопичувати втому, варто пам’ятати про відпочинок. Важливо делегувати рутину, щоб мати змогу аналізувати ідеї у тиші й медитувати. Не боятися нових викликів, якщо ви відчуваєте, що рухаєтеся у правильному напрямку. Реалізовуватися попри будь-які стереотипи.

Консультації задля розвитку кар’єрного потенціалу жінок

У користувачок онлайн-ресурсу є можливість проконсультуватися з кар’єрною радницею / радником, щоб:

  • окреслити кар’єрні цілі;

  • визначити особисті якості й професійні навички, необхідні для омріяної вакантної позиції;

  • правильно сформувати резюме й написати супровідний лист, якщо в цьому є потреба;

  • розробити стратегію й тактику пошуку роботи;

  • ретельно підготуватися до співбесід та інтерв’ю з рекрутерками / рекрутерами й отримати бажану посаду;

  • влитися у новий колектив.

Подати заявку на консультацію від кар’єрного хабу «Розірви коло» можна на офіційному сайті проєкту.

Кар’єрна консультантка / консультант повсякчас мотивує жінку та стає її менторкою / ментором. Ба більше, якщо після спілкування розуміє, що жінці необхідна також онлайн-зустріч із психологинею / психологом, щоб проговорити страхи й усвідомити власну цінність, то дає на неї направлення.

МАТЕРІАЛИ У ТЕМУ

ПОПУЛЯРНЕ