общественно-политический
еженедельник

Благодійний фонд Parimatch Foundation: добро може зробити кожен

Ще в 2019 році компанія Parimatch створила благодійний фонд із міжнародними масштабами діяльності Parimatch Foundation. Ними була поставлена надзвичайно благородна мета: реалізувати програми корпоративної соціальної відповідальності. Не буде зайвим зауважити, що чогось схожого на той час, та ще й у таких масштабах, не було. Адже засновники фонду прагнули підтримувати добробут, здоров’я суспільства, для чого стали сприяти покращенню рівня освіти, долученню різних вікових груп до різноманітних видів спорту, знищенню таких суспільних явищ, як бідність та ізоляція. Фондом проводиться безліч заходів для заохочення різних груп населення, зокрема – конкурси для вчителів, як, приміром, https://parimatch.foundation/umovi-konkursu-proiektiv-uchiteliv-novatoriv-2021/, спрямований на підтримку вчителів-новаторів.

Напрями діяльності фонду

Для досягнення поставленої мети представники фонду почали активну соціальну діяльність одразу у кількох напрямках:

  1. Спорт. Про те, що саме він є запорукою здоров’я, відомо кожному. Саме тому представники Parimatch Foundation почали ряд заходів, які б сприяли популяризації дитячо-юнацького та студентського спорту. Була поставлена благородна мета підтримки юних талантів та співучасть у проєктах, які б сприяли розширенню спортивної інфраструктури в Україні. Крім того, фонд розпочав активну підтримку дітей із обмеженими через стан здоров’я можливостями шляхом їх долучення до занять спортом.

  2. Освіта. На сьогодні заперечувати важливість введення в освітній процес інноваційних програм для дітей та підлітків, як мінімум, нерозумно. Освіта повинна стати не просто якісною та доступною для кожної дитини – представники фонду докладають безліч зусиль, щоб кожен представник суспільства зміг безперешкодно отримати саме ті знання та навички, які знадобляться йому для успішного життєвого шляху.

  3. Здоров’я та добробут наймолодших представників суспільства. Parimatch Foundation активно фінансує різноманітні проєкти, мета яких – розвиток дитячої медицини та відповідної інфраструктури. Саме з їх допомогою було надано (і продовжує надаватися) адресну допомогу хворим дітям та членам їхніх родин, а крім того, представники фонду активно допомагають дітям із соціально незахищених шарів суспільства.

  4. Турбота про екологію. Parimatch Foundation підтримує та сприяє розвитку починань, спрямованих на покращення інфраструктури, благоустрій територій, раціональне використання природних ресурсів та охорону навколишнього середовища.

Для того, щоб всі поставлені цілі були досягнуті, Parimatch Foundation об’єднує можливості бізнесу, державного сектору та різноманітних ГО навколо вирішення нагальних соціальних проблем. Тому що лише спільними зусиллями та баченням спільних результатів можна досягти позитивних зрушень у вирішенні проблем сучасного суспільства.

14.01.2022 23:02



При повному та частковому використанні матеріалів посилання обов'язкове.