Вівторок, 23 Квітня, 2024
Велта - впевненість у Вашому майбутньому!
ДодомуНовиниОхоронне агентство «Охорона-Київ»: надійний захист приватних і корпоративних об’єктів

Охоронне агентство «Охорона-Київ»: надійний захист приватних і корпоративних об’єктів

Послуги професійного охоронного агентства забезпечують надійний захист особистого чи комунального майна шляхом встановлення охоронної і пожежної сигналізації, систем відеоспостереження, GPS-моніторингу автомобілів. Важливо вибрати надійного помічника з великим досвідом роботи, який використовує в процесі своєї діяльності максимально ефективні методи. Особливо це стосується об'єктів, які розташовані у великих містах. Біля 40 тисяч клієнтів обслуговує охоронне агентство «Охорона-Київ», яке в сфері послуг працює вже 30 років. В 2005 році компанія відкрила власний філіал в Києві, в якому виконанням службових обов'язків займаються професійні групи швидкого реагування.

Основні переваги послуг охоронного агентства

Укладення договору на обслуговування об'єкту охоронним агентством «Охорона-Київ» має багато позитивних моментів, так як компанія маж великий досвід в сфері безпеки. Клієнтам гарантується:

  • встановлення якісного обладнання для виявлення надзвичайних ситуацій на об'єктах, які обслуговуються;
  • можливість управління охоронними системами за допомогою мобільної електронної техніки;
  • доставка СМС-повідомлень на телефони при спрацюванні датчиків;
  • цілодобовий технічний контроль;
  • прибуття інженерної служби на протязі 20 хвилин після виклику.
  •  

Що входить в роботу охоронного агентства «Охорона-Київ»

Охоронна компанія спеціалізується на встановленні сучасних систем безпеки на приватних територіях чи бізнес-об'єктах. При цьому гарантується якісний професійний сервіс, безперервний моніторинг та швидке реагування при надходженні кожного тривожного сигналу. Агентство працює лише з надійним обладнанням, яке гарантує збереження майна в офісах, квартирах, заміських будинках, на виробничих чи комерційних підприємствах. Клієнтам гарантується оперативне встановлення і налагодження систем безпеки, так як у фірмі працюють лише професійні спеціалісти з високим рівнем кваліфікації.

Зазвичай компанією надаються комплексні послуги, які забезпечують ефективний захист приватних територій чи підприємств від несанкціонованого проникнення зловмисників та кражі майна. Сучасні охоронні GPRS-системи забезпечують високий рівень безпеки. Завдяки пультовій охороні тривожні сигнали поступають практично моментально. Встановлене обладнання працює автономно, не використовуючи електричну енергію.

МАТЕРІАЛИ У ТЕМУ

ПОПУЛЯРНЕ